Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-05@09:02:28 GMT

بیمه رازی سهام بانک آینده را می‌فروشد؟

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۶۱۹۳۸

بیمه رازی سهام بانک آینده را می‌فروشد؟

امتداد - مجید بختیاری، مدیرعامل بیمه رازی از به نتیجه نرسیدن مذاکراتش با شرکت سایپا برای وصول مطالبات خبر داده و می‌گوید با چند وکیل تراز اول وارد مذاکره شده است. آیا او می‌تواند طلب ۱۷۸۷ میلیارد ریالی بیمه رازی از سایپا را از کانال دعوای حقوقی وصول کند. برنامه مدیران بیمه رازی برای فروش یا نگهداری سهام بانک آینده چیست؟

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، برخلاف انتظار دعوای بین بیمه رازی و مدیران شرکت خودروسازی سایپا بالاگرفته و مدیران این شرکت بیمه‌ای دست به دامن وکلای حقوقی شده‌اند تا با همکاری واحد حقوقی این شرکت بتوانند از فشار سهامداران برای تعیین تکلیف طلب از خودروسازی سایپا خلاص شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسابرس و بازرس قانونی بیمه رازی خبر داده که مطالبات این شرکت از کارگزاری سایپا ۷ درصد از کل دارایی‌های بیمه رازی را تشکیل می‌دهد و به همین دلیل سهامداران و فعالان بازار سرمایه می‌خواهند بدانند که مجید بختیاری به‌عنوان سکان‌دار بیمه رازی چه برنامه‌ای برای وصول این میزان مطالبات دارد؟

البته بختیاری می‌گوید که بیمه رازی اصل طلب خود را از کارگزاری سایپا گرفته اما ازآنجاکه این طلب با تأخیر پرداخت‌شده، دو طرف تفاهم کرده بودند که جریمه پیش‌بینی‌شده از سوی کارگزاری یادشده پرداخت شود. به همین دلیل در پایان سال ۹۷، به‌منظور حفظ حقوق بیمه‌گذاران و البته سهامداران بالغ‌بر ۱۷۸۷ میلیارد ریال جریمه تأخیر شناسایی و در حساب‌های ثبت‌شده و همین میزان طلب در پایان سال ۹۸ در صورت‌های مالی بیمه رازی منعکس‌شده است.

متن کامل پاسخ بختیاری به ابهام‌ها و سوالات را اینجا بخوانید

مدیرعامل بیمه رازی توضیح می‌دهد که یک اظهارنامه به کارگزاری سایپا فرستاده و پیگیری‌های گسترده را انجام داده اما تاکنون به نتیجه نرسیده و به‌ناچار با چند وکیل تراز اول وارد مذاکره شده است. او می‌گوید: پیگیری‌هایش را با جدیت ادامه می‌دهد تا به نتیجه برسد. آیا اختلاف کارگزاری سایپا و بیمه رازی با مذاکره حل خواهد شد یا به مراجع قضایی کشیده می‌شود؟ سهامداران می‌خواهند بدانند که چه زمانی ممکن است این طلب وصول شود و آیا درنهایت کارگزاری سایپا حاضر به پرداخت طلب بیمه رازی به‌صورت نقد خواهد شد یا سیاست دیگری در پیش می‌گیرد؟

معمای افزایش سرمایه بیمه رازی

بختیاری درباره دلیل عدم تعیین تکلیف ۶۶۵ میلیارد ریالی جهت افزایش سرمایه این شرکت هم می‌گوید: ۳۳ درصد از سهامداران کل مبلغ دو مرحله افزایش سرمایه این شرکت را به‌صورت مطالبات پرداخت کرده‌اند و در حال حاضر مبلغ ۶۶۵ میلیارد ریال به‌صورت مطالبات نزد بیمه رازی است و ثبت نهایی افزایش سرمایه مرحله اول در اداره ثبت شرکت‌ها در دست انجام است و در روزهای آینده ثبت خواهد شد و دلیل طولانی شدن این کار را فرآیند طولانی دریافت تأییدیه از سوی بیمه مرکزی بوده است.

او توضیح می‌دهد که با دریافت مجوز از سوی سازمان بورس و پس از ثبت نهایی مرحله نخست افزایش سرمایه، مرحله دوم افزایش سرمایه در دستور کار هیات مدیره قرار خواهد گرفت.

سهام بانک آینده را می‌فروشید؟

یکی از سؤال‌ها و ابهام‌های جدی فعالان بازار سرمایه در ارتباط با بیمه رازی این است که آیا این شرکت سهام بانک آینده را نگه می‌دارد یا می‌فروشد؟ بختیاری با اشاره به ابطال قرارداد فروش ۸۰۰ میلیون حق تقدم سهام بانک آینده بین بیمه رازی و شرکت پتروصنعت صدر در ۲۵ آذرماه امسال،  تصمیم نهایی برای تعیین تکلیف سهام بانک آینده در اولین جلسه هیات مدیره بیمه رازی گرفته خواهد شد و در صورت‌های مالی ۹ ماهه نخست امسال جزییات آن مشخص می‌شود.

پشت پرده رشته‌های زیان‌ده بیمه رازی

مدیرعامل بیمه رازی درباره دلیل زیان ده بودن رشته‌های حوادث، حوادث راننده، هواپیما، کشتی، عمر و تشکیل سرمایه در کارنامه این شرکت می‌گوید: علت زیان ده بدون رشته بیمه حوادث به خسارت‌های سال‌های قبل برمی‌گردد که فرآیند رسیدگی و تعیین تکلیف آن‌ها طولانی شده و در نیمه نخست امسال قطعی شده که زیان این رشته را بالاتر برده است. این در حالی است که بختیاری توضیح می‌دهد: مجمع مبلغ حق بیمه حوادث در نیمه نخست این شرکت حدود ۱۸ میلیارد ریال است و سهم آن از کل پرتفوی شرکت تقریباً صفر است.

او دلیل زیان‌ده بودن رشته حوادث راننده را ضریب بالای خسارت رشته بیمه ثالث معرفی می‌کند و می‌افزاید: در تمامی شرکت‌های بیمه‌ای این رشته زیان‌ده است اما بیمه رازی تلاش می‌کند که به‌تدریج سهم بیمه حوادث راننده و البته ثالث را کاهش دهد همچنان که سهم این شرکت از ۳.۳ درصد در نیمه نخست پارسال به ۲.۹ درصد در نیمه نخست امسال کاهش‌یافته است.

افشای خبر فسخ قراردادهای هواپیما

مدیرعامل بیمه رازی از یک راز درباره زیان ده شدن رشته هواپیما و کشتی در کارنامه این شرکت خبر می‌دهد و می‌گوید: به دلیل شیوع کرونا و کاهش چشمگیر پروازهای هوایی، با جلسات متعدد بین تمام شرکت‌های هواپیمایی با بیمه مرکزی، توافق شده تا بخشی از حق بیمه هواپیما برگشت داده شود.

زیان بیمه رازی حتی در بیمه زندگی!

مدیرعامل بیمه رازی درباره راز زیان‌ده بودن رشته عمر و تشکیل سرمایه هم توضیح می‌دهد که این شرکت در نیمه نخست امسال باقی‌مانده سود مشارکت در منابع مربوط به سال گذشته به مبلغ ۴۹۲۱۰۴ میلیون ریال را به حساب بیمه‌گذاران عمر واریز کرده که در صورت‌های مالی شش‌ماهه زیان شناسایی‌شده اما این زیان در پایان امسال کاهش می‌یابد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: مدیرعامل بیمه رازی سهام بانک آینده کارگزاری سایپا افزایش سرمایه میلیارد ریال نیمه نخست توضیح می دهد تعیین تکلیف نخست امسال خواهد شد زیان ده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۱۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار

امسال برای نخستین بار یک درصد از هزینه شرکتهای دولتی صرف امور فرهنگی خواهد شد و مجموع اعتبار لحاظ شده از این محل ۳۶ هزار میلیارد تومان است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهمترین تغییر قانون بودجه سال 1403 نسبت به قوانین قبلی در حوزه شرکت‌های دولتی، کسر یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های مذکور (به استثنای هزینه‌های سود و جریمه‌های بانکی و بیمه) برای امور فرهنگی است که در بند ب تبصره 13 قانون بودجه سال 1403 مورد توجه قرار گرفته است. 

 در قوانین بودجه قبلی بعضاً احکامی برای برداشت درصدهایی از هزینه‌های شرکت‌های دولتی تصویب شده بود ولی این اولین بار است که مقرر شده یک درصد از کل هزینه شرکت‌های دولتی به امور فرهنگی تخصیص داده شود بدون آنکه حداقل شرکت‌های زیانده از پرداخت این مبالغ معاف شوند. علاوه‌بر این ، مصارف حاصل از یک درصد هزینه شرکت‌های دولتی، در قالب جدول 12 تحت عنوان «توزیع اعتبارات بند ب تبصره 13» در لایحه بودجه سال 1403 مد نظر قرار گرفته است که اعتبار آن بالغ بر 36 هزار میلیارد تومان است. 

 یک درصد از هزینه در 77 شرکت دولتی سودده از کل رقم سود پیش‌بینی شده برای سال آینده بیشتر است (این رقم در برخی شرکت‌ها بیش از 400 برابر سود آن شرکت و در برخی دیگر از شرکت‌ها بیش از 1000 برابر هزینه‌های سرمایه‌‌ای شرکت از محل منابع داخلی است). این در حالی است که برای 180 شرکت اساساً سود صفر پیش بینی شده و پرداخت یک درصد هزینه در خصوص آنها در عمل با احتمال قابل توجهی مساوی با زیان خواهد بود.

مرکز پژوهشهای مجلس در این خصوص معتقد است،  این رقم برای 257 شرکت دولتی (معادل 76 درصد از شرکت‌های دولتی) بیشتر از کل سود این شرکت هاست. درج احکام این چنینی در کنار خروج همیشگی 75 درصد از سود شرکت‌های دولتی آن هم به صورت علی‌الحساب و پیش از تحقق سود، باعث تضعیف توان سرمایه‌گذاری شرکت‌ها خواهد شد. 

 اخذ این مبالغ منجر به کاهش درآمد و سودآوری شرکت‌های سودده خواهد شد به نحوی که در عمل برخی شرکت‌های سودده تبدیل به زیانده شده و در برخی دیگر از شرکت‌ها نیز تمام یا بخشی از سود باقیمانده در شرکت (که مشمول خروج همیشگی 75 درصدی نشده) نیز به این نحو از شرکت خارج خواهد شد. واضح است که نتیجه این اقدام در شرکت‌های زیانده نیز تعمیق زیان و انباشت بیشتر آن خواهد بود.

در این گزارش مطرح می‌شود که اخذ درصدی از هزینه‌ شرکت‌های دولتی مستقل از مصارف آن، به دلیل آنکه بخش مهمی از هزینه‌ها در بسیاری از شرکت‌ها، مربوط به خرید مواد اولیه تولید و به طور کلی هزینه تمام شده تولید است، با منطق کارشناسی قابل توجیه نیست. علاوه بر این، برداشت درصدی از هزینه شرکت‌های زیانده و دارای زیان انباشته نیز نه تنها به جهت کارشناسی توجیه‌پذیر نیست بلکه به معنای تعمیق زیان در شرکت‌های مذکور است. بر این اساس تذکر این نکته ضروری است که یکی از دلایل مهم زیانده بودن شرکت‌های دولتی و تداوم زیان در آنها، این جنس سیاستگذاری‌ها بوده و هست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آینده بورس در چند پرده
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!