Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

حمیدرضا دانش کاظمی در خصوص تغییر و تحولات بورس تاکید کرد: انتظار می‌رود طی دوهفته آینده، اولویت‌های سازمان بورس توسط رئیس جدید، به صحن شورای‌عالی بورس برسد و تصویب شود.

به گزارش تسنیم، وی افزود: دغدغه سهام‌داران و بازار سرمایه گسترده و دارای تنوعِ زیادی است و از طرفی توانِ نظارت‌کننده نیز محدود می‌باشد و لذا امکانات را باید متناسب با انتظارات تعدیل نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو شورای‌عالی بورس در ادامه گفت: به نظر می‌رسد در هفته آینده اولویت‌بندی توسط آقای عشقی به صحن شورا برسد و تا بحث و بررسی‌ها محکم و همسوتر با بازار پول، پیش رود.

دانش کاظمی گفت: یکی از مهم‌ترین معضلاتِ بازار، سهام عدالت است و طیف وسیعی را در بر می‌گیرد. این طیف بیشترین مشکلات بازار سرمایه را از آن خودکرده و بررسی مشکلاتِ آن‌ها از جمله مسائل مربوط به شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی و آن‌هایی که روش مستقیم سهام‌داری را برگزیده‌اند، باید موردنظر سازمان بورس و شورای‌عالی باشد.

وی ادامه داد: بر اساس مفاد ابلاغی رهبری، مردم باید امکانِ دسترسی به اموال خود را داشته و شیرینی این مال را بچشند و از طرفی باید از افتِ سبد سهام باخبر باشند و آگاه‌سازی سازمان باید به‌گونه‌ای صورت گیرد تا مردم بدانند اولویت، در فروشِ سهام نیست.

دانش کاظمی افزود: یکی از اعضای شورای‌عالی بورس، رئیس بانک مرکزی است و بنده وقتی افتخار عضویت در این شورا را داشتم، فقط یک جلسه با حضور سرپرست بانک مرکزی برگزار شد.
وی افزود: رئیس‌کل بانک مرکزی حتی با خواهش و تمنا در هیچ جلسه‌ای حضور نداشت. آن هم در هیچ دوره‌ای و باید پرسید چرا رئیس بانک مرکزی را به‌عنوان یکی از اعضای شورای‌عالی بورس در نظر می‌گیرند؟ قانون‌گذار این انتخاب را انجام داده است تا سیاست‌های بانک مرکزی متناسب و همسو با بورس باشد، ولی وقتی یک کارشناس در بانک مرکزی حضور پیدا می‌کند، بدین معناست که سیاست‌های بازار پولی، هم راستا با بازار سرمایه نبوده است.

دانش کاظمی گفت: با حضور آقای صالح‌آبادی و سبقه‌ای که در بورس داشتند، ملاحظه می‌کنیم که در اولین جلسه شورا نه‌تن‌ها رئیس‌کل بانک مرکزی حضوری مؤثر داشت، بلکه نقطه‌نظرات خود را با رویه‌ای کارشناسی اعلام نمود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سازمان بورس سهام عدالت صراط شورای عالی بورس دانش کاظمی بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۹۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟

یک عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با مثبت خواندن سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان، این اتفاق را یک شوک مثبت به بازار غیررسمی ارز عنوان کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مهراد عباد» عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفتگو با بازارنیوز پیرامون سفر «محمدرضا فرزین» رئیس کل بانک مرکزی به ریاض پایتخت عربستان سعودی به منظور حضور در پنجاهمین سالگرد تاسیس بانک توسعه اسلامی اظهار کرد: مطمئناً به هر اندازه که تعاملات بین المللی ایران با سایر کشور و یا سازمان‌های بین الملل افزایش پیدا کند، به همان اندازه نرخ ارز در بازار غیررسمی کاهش می‌یابد.


این عضو اتاق بازرگانی تهران افزود: متاسفانه تغییرات نرخ ارز در بازار غیررسمی وابستگی شدیدی به اخبار و تحولات بین‌المللی پیدا کرده است. در طول سال‌های اخیر همزمان با افزایش تحریم‌ها و محدودیت روابط اقتصادی ایران با دنیا، ارزش پول ملی هم افت چشم‌گیری را پشت سر گذاشت. رشد مناسبات اقتصادی ایران باعث ایجاد ثبات نرخ ارز و به دنبال آن رشد ارزش پول ملی خواهد شد.


وی تصریح کرد: امیدوارم اثر این دست اخبار موقتی نباشد، زیرا در طول چند سال گذشته اخبار متعددی با این مضمون در فضای اقتصادی کشور منتشر شده است. عضو ایران در سازمان‌های بین المللی مهمی همچون بریکس و شانگهای نمونه‌هایی از این دست محسوب می‌شوند.


عباد در پایان تاکید کرد: سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان باعث وارد شدن یک شوک مثبت به بازار غیررسمی ارز و کاهش قیمت دلار در آن شد. توسعه همکاری‌های ایران و عربستان و تمایل این کشور برای سرمایه‌گذاری در ایران خبری خوبی برای اقتصاد ما محسوب می‌شود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بانک مرکزی ، ارز ، نرخ ارز ، بازار ارز ، محمد رضا فرزین ، ایران و عربستان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA2

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟