Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای‌عالی بورس گفت: انتظار می‌رود طی دوهفته آینده، اولویت‌های سازمان بورس توسط رئیس جدید، به صحن شورای‌عالی بورس برسد و تصویب شود. حمیدرضا دانش کاظمی در خصوص تغییر و تحولات بورس تاکید کرد: انتظار می‌رود طی دوهفته آینده، اولویت‌های سازمان بورس توسط رئیس جدید، به صحن شورای‌عالی بورس برسد و تصویب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: دغدغه سهام‌داران و بازار سرمایه گسترده و دارای تنوعِ زیادی است و از طرفی توانِ نظارت‌کننده نیز محدود می‌باشد و لذا امکانات را باید متناسب با انتظارات تعدیل نمود.

دانش کاظمی گفت: یکی از مهم‌ترین معضلاتِ بازار، سهام عدالت است و طیف وسیعی را در بر می‌گیرد. این طیف بیشترین مشکلات بازار سرمایه را از آن خودکرده و بررسی مشکلاتِ آن‌ها از جمله مسائل مربوط به شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی و آن‌هایی که روش مستقیم سهام‌داری را برگزیده‌اند، باید موردنظر سازمان بورس و شورای‌عالی باشد.

وی ادامه داد: بر اساس مفاد ابلاغی رهبری، مردم باید امکانِ دسترسی به اموال خود را داشته و شیرینی این مال را بچشند و از طرفی باید از افتِ سبد سهام باخبر باشند و آگاه‌سازی سازمان باید به‌گونه‌ای صورت گیرد تا مردم بدانند اولویت، در فروشِ سهام نیست.

دانش کاظمی افزود: یکی از اعضای شورای‌عالی بورس، رئیس بانک مرکزی است و بنده وقتی افتخار عضویت در این شورا را داشتم، فقط یک جلسه با حضور سرپرست بانک مرکزی برگزار شد.

وی افزود: رئیس‌کل بانک مرکزی حتی با خواهش و تمنا در هیچ جلسه‌ای حضور نداشت. آن هم در هیچ دوره‌ای و باید پرسید چرا رئیس بانک مرکزی را به‌عنوان یکی از اعضای شورای‌عالی بورس در نظر می‌گیرند؟ قانون‌گذار این انتخاب را انجام داده است تا سیاست‌های بانک مرکزی متناسب و همسو با بورس باشد، ولی وقتی یک کارشناس در بانک مرکزی حضور پیدا می‌کند، بدین معناست که سیاست‌های بازار پولی، هم راستا با بازار سرمایه نبوده است.

دانش کاظمی گفت: با حضور آقای صالح‌آبادی و سبقه‌ای که در بورس داشتند، ملاحظه می‌کنیم که در اولین جلسه شورا نه‌تن‌ها رئیس‌کل بانک مرکزی حضوری مؤثر داشت، بلکه نقطه‌نظرات خود را با رویه‌ای کارشناسی اعلام نمود.

منبع: تسنیم

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تصویب سازمان بورس تا ۲ هفته آینده تصویب اولویت های جدید اولویت شورای عالی بورس سازمان بورس دانش کاظمی بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۵۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده

رئیس دیوان عالی کشور گفت: پرونده‌های وارده به دیوان عالی کشور با موضوع خانواده در فروردین ماه بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که باید در این زمینه آسیب‌شناسی شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری؛ رئیس دیوان عالی کشور برگزار شد.

منتظری در این جلسه گفت: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

آمار طلاق مددجویان کمیته امداد بسیار کمتر از آمار جامعه است

وی با تأکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

منتظری سپس با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی را به‌عهده دارد، اظهار کرد: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین ماه بیش از 800 فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره‌اندیشی شود.

منتظری در پایان به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرائم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب‌شناسی پرونده‌های مطروحه اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • آینده بورس در چند پرده
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟